دندانپزشک OPTIONS

دندانپزشک Options

دندانپزشک Options

Blog Article

کلیه‌ی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت دانش بنیان فن‌آوری اطلاعات نوین آسان تِک مانا است.

. پرکنندها باعث می‌شوند ترکیبات کامپوزیتی مستحم تر باشند انقباض کمتری داشته باشند و رنگ بهتری داشته باشندکاهش انحلال پلیمریزاسیون، شفافیت بهتر و نیز میزان حرارت آزاد شده در هنگام عمل پلیمریزاسیون را کاهش می‌دهند. با این وجود، افزودن میزان بیشتری از پرکننده‌ها به ترکیبات کامپوزیت باعث افزایش میزان مدول الاستیک آن‌ها و شکننده تر بودن آن‌ها می‌شود.[۸] پرکننده‌های شیشه ای در ترکیبات مختلف به کامپوزیت‌های دندانی اضافه می‌شود که خواص نوری و مکانیکی آن‌ها را بهبود می‌دهد. پرکننده‌های سرامیکی شامل زیرکونیا-سیلیکا و اکسید زیرکونیوم هستند.

به‌طور کلی در حین درمان و پرکردن حفره‌های دندانی خشک نگه داشتن آن‌ها بسیار سخت و البته حائز اهمیت است.[۱۶]

عمل های جراحی همگی ممکن است در هنگام اجرا همراه با درد باشند و از همین رو ممکن است که بیمار در طول عمل ایمپلنت دندان نیز احساس درد داشته باشد.

هزینه‌هایی که یک دندانپزشک در نیشابور از مراجعین خود می‌گیرد متفاوت است. قیمت هر جلسه ویزیت بسته به نوع خدمات ارائه شده و نحوه ارائه آنها متفاوت است؛ اما مبلغ آن طبق تعرفه نظام پزشکی در سال مورد نظر تعیین می‌شود.

این سوال درستی نیست؛ شما هیچ وقت نمی‌توانید بهترین دندانپزشک نیشابور را پیدا کنید. اما همیشه می‌توانید دنبال یک دندانپزشک خوب در نیشابور باشید. یک دندانپزشک خوب باید دارای تخصص و تجربه کافی در زمینه دندانپزشکی باشد و در مورد آخرین مطالب علمی و تکنولوژی‌های روز اطلاعات داشته باشد.

دی گفت: ۱۴۰۱/۱۰/۱۵ در ۱:۲۷ ب٫ظ ممنون از راهنمایی خوب بود

مواردی مانند مصرف غذاهای شیرین و سفت، دندان‌قروچه‌کردن، سیگارکشیدن، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان (مسواک نزدن، نخ دندان نکشیدن و استفاده‌نکردن از دهان‌شویه مناسب) و غیره می‌تواند موجب بروز التهاب و عفونت در لثه‌ها بعد از دریافت روکش کامپوزیت دندان شود. در روش کامپوزیت در واقع دندانپزشک یک دندان جدید از متریال خام برای شما می‌سازد. به این خاطر دقت، مهارت و ظرافت کار دندانپزشک تأثیر بسیار زیادی در نتیجه نهایی کار دارد، پس باید در انتخاب دندانپزشک برای انجام کامپوزیت دقت زیادی داشته باشید.

ایمپلنت دندان پروتزی است که جایگزین دندان آسیب دیده یا از دست رفته می شود .

از تکنیک‌های تخصصی برای جداکردن روکش‌های کامپوزیتی استفاده می‌شود. استفاده از مته‌های کاربیدی یکی از آنها است که در آن دندان‌پزشک با یک ابزار ویژه روکش‌ها را ازروی دندان‌ها جدا می‌کند.

پرکننده بالک یا فله از ذرات سیلیس و زیرکونیوم آگلومره نشده تشکیل شده‌است. این پرکننده‌ها شامل ذرات نانوهیبرید با نسب وزنی ۷۷ درصد هستند. در واقع این دسته از کامپوزیت‌ها به این دلیل طراحی شده‌اند که مراحل کلینیکی مصرف را ساده‌تر و کمتر کنند و نیز فعالیت نوری آن‌ها را در عمق ۴–۵ میلی‌متر ممکن سازند و تنش‌های ناشی از ماندگاری طولانی مدت در دندان را کاهش دهند.

در برخی از بیماران عواملی مانند کبودی، تورم و خونریزی پس از انجام عمل دیده می شود.

بعد از کاشت ایمپلنت دندان بیمار نباید تا یک ماه بعد از عمل جراحی غذا را از طرف ایمپلنت شده میل کند. خوردن مواد غذایی سخت مانند آجیل موجب کاهش طول عمر ایمپلنت خواهد شد.

متأسفانه، این دسته از کامپوزیت‌ها تحمل فشاری بالایی ندارند here و نسبت به سایر مواد نسبت به سایش مقاومت خوبی ندارند.[۱۱]

Report this page